westrensVälkommen till vår ramverkstad!

Westréns Glas har arbetat med konstinramning under många år. Kunnande och kvalitet är våra ledord och vår ambition är att sätta kundens önskemål i centrum och tillsammans arbeta fram en lösning som är anpassad både till bilden och den personliga smaken. Vi delar med oss av vår kunskap och ger gärna inspiration och nya kreativa idéer – ingenting är omöjligt!

Westréns Glasmästeri är medlem i Nya RAMIA-gruppen, vilket står för kvalitet och fackmässigt utförda arbeten. En korrekt utförd inramning ska både skydda och framhäva din bild. Det är därför viktigt att som rammakare arbeta med material av högsta kvalitet. Kartongen som används till passepartouten är exempelvis syrafri, vilket innebär att den inte släpper ifrån sig partiklar som kan skada och missfärga bilden. Detsamma gäller allt material som är i kontakt med bilden, som klisterremsor eller fototape.

Utbudet av ramar är brett och hos oss finner du produkter från de ledande leverantörerna i Sverige. Trä, metall, silver eller guld – en vacker och professionell inramning kan göra hela skillnaden!